«Бенкет під час чуми»: ДніпрОДА і Дніпропетровська облрада витратять понад 5 мільйонів на рекламу

За бюджетні гроші пропіаряться облрада і Дніпропетровська обласна державна адміністрація

Департамент масових комунікацій ДніпрОДА оголосив тендер на рекламні та маркетингові послуги. Торги були оголошені 24 березня, а аукціон має відбутися 10 квітня. Очікувана вартість – майже 5 мільйонів гривень.

За ці гроші повинні створити 2 270 постерів і розмістити їх. Рекламні плакати планують розмістити в Дніпрі, Кам'янському, Жовтих Водах, Марганці, Нікополі, Покриві, Синельникові, Вільногірську, Павлограді, Тернівцях та районах області.

picture

Недалеко від ДніпрОДА пішла й Дніпропетровська облрада. 26 березня в системі публічних закупівель Prozorro був опублікований звіт про укладений договір на рекламу облради на сайтах і в соцмережах. Сума договору менша, ніж у ДніпрОДА – 187 тисяч 800 гривень. За ці гроші до кінця року повинні бути розміщені 100 публікацій, охоплення аудиторії кожної повинно становити не менше 10 тисяч чоловік.

picture

Переможцем тендеру став приватний підприємець Дашко Сергій Олександрович. За даними аналітичної платформи YouControl, 27-річний Сергій Дашко зареєстрував у Дніпрі 2 приватних підприємства зі схожими видами діяльності — рекламні агентства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися