ДТП автобуса і легковиків під Дніпром: з'явилося відео моменту зіткнення

В аварії загинув пасажир Deawoo, в лікарню шпиталізували дев'ятеро пасажирів автобуса і водія

У Нікополі 8 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на вулиці Електрометалургів зіткнулися два легковики та автобус, в результаті чого загинув пасажир однієї з машин. У мережі з'явилося відео моменту аварії.

Так, на ролику видно, як два легковики — Deawoo і Chevrolet — врізаються один в одного на проїжджій частині, потім одну з них відкидає в проїжджаючий повз автобус Icarus, в салоні якого перебувало близько 30 осіб. Зіткнення виявилося такої сили, що Chevrolet від удару перетворилася на купу металу, в свою чергу у Deawoo сильно деформувалася передня частина автомобіля. В аварії загинув пасажир "корейця". У лікарню були доставлені дев'ять пасажирів автобуса і водій.

Нагадаємо, що ппро фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху") КК України. У даний момент встановлюються причини події.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі в кінці грудня сталося страшне ДТП. Так, на проспекті Богдана Хмельницького, в районі 12 Кварталу, легковик збив 8-річну дитину. Хлопчика у важкому стані госпіталізували в обласну дитячу лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Фото: Информатор



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися