У Дніпропетровській області копи затримали чоловіка, який зґвалтував і намагався вбити дівчину

Злочин трапилося після того, як дівчина розмістила в інтернеті оголошення про пошук роботи

У Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні і спробі вбивства 22-річної дівчини. Врятуватися потерпілій вдалося завдяки пильності місцевих жителів. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Як стало відомо, подія трапилася в Покриві. В ході досудового розслідування копи встановили, що дівчина розмістила в інтернеті оголошення про пошук роботи. На нього відповів 37-річний невідомий чоловік, який запропонував дівчині доглядати за дитиною. З "роботодавцем" вона домовилася зустрітися на співбесіді в Нікополі.

"14 січня дівчина приїхала на співбесіду і прийшла за вказаною адресою. Опинившись в квартирі, чоловік зачинив двері, дівчині руки зв'язав та заклеїв рот. Поліцейські встановили, що зловмисник зґвалтував жертву і утримував її силою в квартирі до наступного дня. Вранці 15 січня він вивів дівчину з квартири, провів до гаражів і намагався задушити. Випадковий перехожий, який вигулював собаку, завадив йому завершити злочин. Громадянин зник, але вже через кілька годин був затриманий працівниками поліції", — повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Згодом копи з'ясували, що затриманий громадянин раніше вже був судимий за зґвалтування. Стосовно чоловіка правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство), ч. 2 ст. 152 ("Згвалтування") і ч. 1 ст. 146 ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Триває досудове розслідування.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кам'янському поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у пограбуванні квартири. Так, громадянин проник в оселю і виніс з нього гроші, золоті прикраси, дорогі годинники, мобільні телефони і оргтехніку.

Фото: прес-служба Національної поліції області




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися