У Дніпрі на дорозі зіткнулися три легковики: є загиблі і постраждалі

Один з автомобілів від удару перетворилася на купу металу

У Дніпрі ввечері 19 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися три автомобілі. В результаті чого на місці загинули дві людини, ще двоє постраждали. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Так, подія трапилася на проспекті Малиновського — там лоб в лоб зіткнулися легковики Opel Omega, Daewoo Lanos та Заз Sens. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що водій автомобіля Opel виїхав на зустрічну смугу.

Щоб дістати тіла загиблих з автомобіля, який, до речі, від удару перетворилася на купу металу, на місце прибули рятувальники. Вони розрізали авто за допомогою спецобладнання.

"По прибуттю рятувальників на місце події встановлено, що в результаті зіткнення трьох легкових автомобілів загинули дві людини: водій автомобіля Opel Omega, громадянин 1980 року народження і пасажирка цього автомобіля, громадянка 1988 року народження. Також постраждав водій автомобіля Daewoo Lanos, громадянин 1989 року народження, якого працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували в міську лікарню № 6 міста Дніпро", — розповіли в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

У легковику, в якій загинули люди, змогли вціліти тільки два кошеняти — їх передали працівникам КП "Зооконтроль".

Встановлюються всі причини того, що сталося.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Так, на дорозі міська маршрутка збила жінку. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Фото: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися