У Дніпрі на хабарі погорів опер Нацполиции: за "цукрову пудру" він просив 50 тисяч гривень

Хабар опер вимагав за непритягнення до кримінальної відповідальності чоловіка, який підозрюється в збуті наркотиків

У Дніпрі на хабарі попався оперуповноважений Управління стратегічних розслідувань Дніпропетровській області Національної поліції України. За непритягнення до кримінальної відповідальності правоохоронець вимагав у громадянина 50 тисяч гривень. Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Так, в ході слідчих дій копи встановили, що хабар опер вимагав за непритягнення до кримінальної відповідальності чоловіка, який підозрюється в збуті наркотиків.

"У разі сплати всієї суми "винагороди" правоохоронець обіцяв замінити вміст пакетів з наркотичними речовинами на цукрову пудру і повідомив, що планує передати неправомірну вигоду керівництва Дніпровського відділу поліції. Зараз тривають першочергові слідчі дії. У разі доведення провини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна", — розповіли в прес-службі ДБР.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що поліцейські Кам'янського відділу поліції в ході розшукових заходів затримали в Харкові іноземця, який ще в 2017 році вбив громадянина Марокко.

Фото: dbr.gov.ua



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися