У багатоповерхівці Дніпра прогримів вибух: чоловікові відірвало руку, жінка отримала травму голови

Пригода сталася із-за того, що чоловік підірвав у квартирі петарди

У Дніпрі ввечері 21 січня в одній із багатоповерхівок стався вибух. В результаті чого постраждали дві людини, одному з яких відірвало руку. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 19:30 на вулиці Софії Ковалевської. Про те, що на п'ятому поверсі пролунав вибух, в поліцію повідомили очевидці. Негайно на місце приїхали поліцейські і медики. Копи встановили, що детонація предмета призвела до того, що 18-річна дівчина отримала травму голови, а 32-річному чоловікові відірвало руку.

"В одній з квартир будинку дійсно стався вибух невідомого предмету. В результаті чого дві людини отримали важкі травми. Чоловік, який знаходився в приміщенні, повідомив, що вирішив підірвати на балконі петарди всі разом. Як наслідок, йому ампутували руку по лікоть, а жінка, яка була неподалік, отримала відкриту черепно-мозкову травму. Постраждалих у важкому стані госпіталізували", — повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

Згодом на місце приїхала слідчо-оперативна група Амур-Нижньодніпровського району.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 264 КК України ("Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів")", — відзначили в прес-службі Національної поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі у громадянина, який розпивав алкогольні напої на дитячому майданчику, виявили пакет з патронами для автомата Калашникова.

Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися