У Дніпропетровській області горів багатоповерховий будинок: є постраждалі

Пожежа сталася на п'ятому поверсі п'ятиповерхового будинку

У Кам'янському вранці 21 січня сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхового будинку. В результаті пожежі постраждала 52-річна жінка. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Так, вогонь спалахнув близько 8:00 у будинку на вулиці Ціолковського у Заводському районі міста. Прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що пожежа сталася на п'ятому поверсі п'ятиповерхового будинку.

"Потрапивши в приміщення, рятувальники виявили всередині жінку. Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу постраждалу господиню квартири на руках перенесли в карету швидкої медичної допомоги. Жінку 1968 року народження, з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння", направили у Кам'янську міську лікарню", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

В результаті пожежі на площі в 20 "квадратів" пошкоджено домашнє майно. Причини того, що сталося, встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася пожежа в гуртожитку медичного коледжу. В результаті чого з будівлі евакуювали студентів і персонал.

Фото: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися