Побили і пограбували: у Дніпрі поліцейські затримали зухвалих грабіжників

Троє громадян побили чоловіка, забрали у нього мобільний телефон, гроші та кросівки, після чого силоміць посадили в авто і відвезли з собою

У Дніпрі вночі 2 грудня три людини побили, пограбували, а також насильно посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку місцевого жителя селища Мирне. Згодом чоловіка висадили без взуття біля одного з магазинів на тому ж районі.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області, пригода сталася близько півночі. На вулиці Синявського троє громадян побили чоловіка, забрали у нього мобільний телефон, гроші та кросівки, після чого силоміць посадили в авто і відвезли з собою. Пізніше постраждалого відпустили біля одного з магазинів, звідки він і викликав на місце поліцейських.

"Патрульні екіпажі відразу почали відпрацьовувати прилеглу територію і один з них виявив зазначений транспортний засіб. Патрульні подали водієві вимогу про зупинку, але той проігнорував її і тільки прискорив рух, здійснюючи ризиковані маневри на дорозі і мало не скоївши ДТП. Поліцейські почали переслідувати автомобіль і все ж зупинили його. Один з пасажирів авто вискочив і кинувся навтьоки. Згодом поліцейські знайшли його і затримали", — розповіли в прес-службі патрульної поліції.

У легковику також знаходився водій і жінка, які були в сильному алкогольному сп'янінні. Під час медобстеження у водія в крові виявили 1,80 проміле спирту. На місце викликали слідчо-оперативну групу, а підозрюваних у пограбуванні затримали і доставили в Шевченківське відділення поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в місто на вертольоті доставили 4-річну дитину, яка Бахмуті випала з вікна четвертого поверху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися