У Дніпрі обікрали офіс: стало відомо, хто це був

Пробрався в офіс та викрав компʼютерну техніку: поліцейські Дніпра повідомили про підозру зловмиснику

36-річний містянин в нічний час проник до службового приміщення в Дніпрі, звідки виніс цінне майно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Дніпропетровщини.

До відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся власник однієї з установ. У ході проведення низки оперативних заходів правоохоронці встановили, що фігурант зайшов у приміщення через незачинені двері. Звідти він виніс компʼютерну техніку та приладдя до неї. Всі речі правопорушник приніс до себе додому, де їх і виявили правоохоронці й повернули власнику.

Працівники відділення поліції N° 6 Дніпровського районного управління поліції розшукали та встановили злодія. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

21 березня слідчі відділення поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання за злочин - до 8 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вранці на житломасиві у Дніпрі горіла квартира

Вранці рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на житловому масиві Сокіл-1 Соборного району міста Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте також: На Дніпропетровщині затримано ґвалтівника: подробиці

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Кам’янської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом зґвалтування неповнолітньої дівчини (ч. 3 ст. 152 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, ввечері на одній із вулиць міста підозрюваний побачив 16-річну дівчину та почав переслідувати. Що було далі – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися