На Дніпропетровщині затримали службовицю держвиконавчої служби: що вона скоїла

Жінка взяла хабар за закриття виконавчих проваджень та скасування арешту на нерухомість

Державний виконавець Державної виконавчої служби у м. Кам’янське вимагала та одержала від громадянки неправомірну вигоду за закриття виконавчих проваджень і скасування арешту на її нерухоме майно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської обласної прокуратури.

Правоохоронці викрили держвиконавицю після одержання обумовленої суми.

Заходи з викриття проводили прокурори спільно зі слідчими Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – Управління СБУ в області.

За процесуального керівництва Кам’янської окружної прокуратури жінці повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди, поєднаному з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Викрав речі із напівзруйнованого під час обстрілів гаража: в Нікополі поліцейські викрили чергового "мародера"

36-річний чоловік виніс з приміщення електроінструменти та продав, а гроші витратив на власні потреби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області. Як встановили оперативники кримінальної поліції, злочин стався вранці 19 лютого. Чи можливо повернути награбоване, та де орудували мародери – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися