У Дніпрі затримали підозрілу пару: що вони робили

Патрульні виявили у громадян закладки з наркотичними речовинами

Учора на вулиці Конотопській патрульний екіпаж помітив підозрілих осіб, чоловіка та жінку. Ті, побачивши поліцейських, намагалися зникнути з поля зору охоронців порядку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровщини.

Коли патрульні підходили до них, чоловік викинув на землю кілька згортків в ізоляційній стрічці.

Громадян зупинили. Під час поверхневої перевірки у жінки в кишені інспектори виявили такий же згорток. Громадянка повідомила що має під одягом два сліп- пакети зі згортками.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили 20 згортків із сліп-пакетами з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну та кристалічною речовиною, схожою на наркотичну. 24-річну громадянку затримали в порядку ст.208 КПК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Масові відключення світла у Дніпрі та області: графіки

У Дніпрі та області енергетики виконуватимуть планові роботи на електромережах, тому у будинках Дніпра та населених пунктів області можливі відключення світла вдень, на вісім або дев’ять годин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на графіки, опубліковані ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія". Де не буде світла з 25 по 28 березня – читайте за посиланням.

Читайте також: До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливізміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися