На Дніпропетровщині застряг чоловік (ФОТО)

Рятувальники змогли витягти людину, яка застрягла між конструкціями

У місті Кривий Ріг фахівці ДСНС врятували чоловіка який застряг між трубою та залізобетонною плитою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

22 березня о 21:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Івана Сірка Тернівського району міста Кривий Ріг, чоловік застряг між залізною трубою та залізобетонною трубою.

По прибуттю до місця події, рятувальники за допомогою шанцевого інструменту звільнили чоловіка, 1973 року народження.

До місця виклику залучено 5 рятувальників та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Масові відключення світла у Дніпрі та області: графіки

У Дніпрі та області енергетики виконуватимуть планові роботи на електромережах, тому у будинках Дніпра та населених пунктів області можливі відключення світла вдень, на вісім або дев’ять годин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на графіки, опубліковані ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія". Де не буде світла з 25 по 28 березня – читайте за посиланням.

Читайте також: До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливізміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися