Учора було «заміновано» торговельні центри Дніпра

58 торгових центрів Дніпра перевіряли поліцейські

За минулу добу надійшло одне повідомлення про замінування торгових центрів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Співробітники поліції провели зовнішнє обстеження приміщень 58 торгових центрів та прилеглих територій, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Інформація про замінування не підтвердилась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У центрі Дніпра знайшли гранату: подробиці

Під час земельних робіт у підвалі приватного будинку на проспекті Дмитра Яворницького, на глибині приблизно 3-4 метрів, було знайдено ручну осколкову гранату Ф-1 застарілого зразка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Читайте також: Мешканців Дніпропетровської області попередили: що відбуватиметься

Сьогодні о 12:00 та о 14:00 у виробничих цілях будуть проведені планові вибухи в місті на Дніпропетровщині. Де саме – читайте за посиланням.

 "Шахеди" атакували Дніпропетровщину вночі: є поранені та руйнування

Осколкові поранення отримали 65-річний чоловік та 53-річна жінка. Їх госпіталізували в стані середньої тяжкості. Пошкоджений готель, чотири приватні будинки. Зруйнована господарська споруда, ще дві – понівечені. Побите авто. Зачепило й лінію електропередач. Де сталися прильоти – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися