На Дніпропетровщині вночі сталася трагедія

Поліція Синельниківщини затримала 34-річного нападника

Під час сварки чоловік наніс цивільній дружині близько 10 ножових поранень, від яких вона померла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався 27 березня приблизно о першій годині ночі в смт Покровське Синельниківського району. Провівши ряд слідчих заходів правоохоронці відділення поліції № 5 Синельниківського районного управління поліції встановили обставини злочину та затримали зловмисника. Як з’ясувалося, в ході спілкування між подружжям виникла суперечка, яка закінчилась жорстоким вбивством 40-річної потерпілої.

Також, завдяки службовій вівчарці, поліцейські знайшли знаряддя злочину – два ножі, які направили на проведення експертизи.

Нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Агент рф у Дніпрі планував скоригувати ворожі ракети на військовий шпиталь та ТЕС. 22-річний чоловік вів переписку з представником російських спецслужб, надавав інформацію, за що отримував грошову винагороду. Масований ракетний удар по Дніпру міг статися саме через цього ворожого агента, та залишити без світла багато людей, а також призвести до страшних наслідків. Що буде навіднику та як його викрили – читайте за посиланням.

Читайте також: У центрі Дніпра знайшли гранату: подробиці

Під час земельних робіт у підвалі приватного будинку на проспекті Дмитра Яворницького, на глибині приблизно 3-4 метрів, було знайдено ручну осколкову гранату Ф-1 застарілого зразка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися