На Дніпропетровщині затримали військовослужбовця: що він зробив

На Дніпропетровщині затримано 45-річного військовослужбовця

За 2 тисячі доларів чоловік обіцяв вплинути на рішення співробітника криворізького ТЦК про відстрочку від військової служби строком на пів року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Слідчі задокументували отримання неправомірної вигоди. 29 березня військовослужбовця затримали на місці злочину. Під час обшуку у нього вилучили гроші, отримані як хабар, та документи, призначені для оформлення відстрочки.

За даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Фігуранту загрожує від 3-х до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оперативний супровід кримінального провадження здійснюється співробітниками УСР в Дніпропетровській області. Процесуальне керівництво – Криворізька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рови, "зуби дракона" та майбутні вогневі точки з’являються на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині продовжують зміцнювати оборону. Одночасно ведеться робота на декількох напрямках. Задіяно десятки одиниць техніки та спеціалістів. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

На місцях майбутніх вогневих точок та бліндажів створюють щебеневі основи. Широко застосовуються залізобетонні конструкції. Зараз їх гідроізолюють, аби вберегти від негативного впливу дощової та стічних вод, випарень тощо. Такі споруди мають служити вправно, тримати оборону міцно і надійно, забезпечуючи захист військових. Все це передбачено проєктами Міноборони. 

Як виглядають лінії оборони в нашій області – читайте за посиланням.

Читайте також: Сьогодні, 1 квітня, до лікарні Дніпра доставили жінку з 7-річною дитиною. Родина отруїлась чадним газом через несправну газову колонку. Інцидент стався в одному з будинків на проспекті Олександра Поля. Що зараз з родиною – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися