На Дніпропетровщині жінку з машини діставали шестеро рятувальників

У Кам’янському районі співробітники ДСНС деблокували жінку з пошкодженого автомобіля

31 березня о 12:35 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла на автошляху М 04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, поблизу села Первозванівка Кам’янського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю співробітників ДСНС встановлено, що в легковому автомобілі "Toyota Corolla" заблокована водійка, яка не впоралася з керуванням та авто злетіло в кювет.

За допомогою аварійно-рятувального обладнання надзвичайники дістали жінку із пошкодженого автомобіля. Її госпіталізовано до лікарні.

До робіт залучено 6 рятувальників та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рови, "зуби дракона" та майбутні вогневі точки з’являються на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині продовжують зміцнювати оборону. Одночасно ведеться робота на декількох напрямках. Задіяно десятки одиниць техніки та спеціалістів. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

На місцях майбутніх вогневих точок та бліндажів створюють щебеневі основи. Широко застосовуються залізобетонні конструкції. Зараз їх гідроізолюють, аби вберегти від негативного впливу дощової та стічних вод, випарень тощо. Такі споруди мають служити вправно, тримати оборону міцно і надійно, забезпечуючи захист військових. Все це передбачено проєктами Міноборони. 

Як виглядають лінії оборони в нашій області – читайте за посиланням.

Читайте також: Сьогодні, 1 квітня, до лікарні Дніпра доставили жінку з 7-річною дитиною. Родина отруїлась чадним газом через несправну газову колонку. Інцидент стався в одному з будинків на проспекті Олександра Поля. Що зараз з родиною – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися