Окупанти обстріляли електростанцію на Дніпропетровщині: поранено працівника

Охоронець електростанції отримав опіки

На Дніпропетровщині ворог обстріляв одну із сонячних електростанцій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міненерго.

Внаслідок атаки пошкоджено обладнання підприємства, виникла пожежа. Під час ліквідації охоронець отримав опіки. Впродовж години загорання ліквідовано силами персоналу станції та ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі нові табло відстежують не лише електротранспорт, а й автобуси

У Дніпрі встановлюють інформаційні табло нового покоління. Вони показують дані не тільки про рух трамваїв та тролейбусів, а й про автобусні маршрути. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради. Де їх встановлюють – читайте та дивіться за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста

У Дніпрі вже весна. Весна справжня, тепла, з квітами та теплими вечорами. Були у нас нещодавно і грози, що вже характерно для теплого сезону. Синоптики ж попереджають, що коливання температур в квітні все ж буде. А поки в місті тепло, то дніпряни діляться чудовими фото весіннього Дніпра. Дивіться за посиланням.

Де сьогодні у Дніпрі не буде світла: адреси

4 квітня у місті Дніпро відключатимуть світло споживачам на 9 та 12 годин. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт, повідомляють у ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК".

Так,  4 квітня у м. Дніпро з буде подачу електроенергії буде припинено з 08:00 до 17:00 та з 08:00 до 20:00. Адреси – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися