На Дніпропетровщині горіла автіка: що з людьми

У Павлограді вогнеборці ліквідували займання автомобіля

Учора о 22:17 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Лінійна міста Павлоград. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що на узбіччі автошляху горить легковий автомобіль "Peugeot Expert" на площі 5 кв. м.

Пожежу ліквідовано о 22:32.

Внаслідок події загиблих та травмованих немає.

До гасіння займання залучено 6 рятувальників та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпровському районі збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар

Учора, 14 квітня, близько 18:00 в області було чутно вибухи. У Дніпровському районі силами ППО було знищено ворожу ракету.

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки та автомобілі. Задимлення спостерігалося у Любимівській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Вже сьогодні зранку голова ОВА повідомив, що у Дніпрі до лікарів звернулася ще одна жінка, поранена через падіння уламків ракети напередодні. Таким чином, загалом постраждалих в області – 13. Серед них одна дитина.

В обласному центрі понівечені 33 приватні будинки. Побито 10 авто та навантажувач. Фото та інформація, куди звертатися за відшкодуванням збитків – за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі вночі пролунав вибух: деталі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися