У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Мешканцям рекомендують не наближатися до власних квартир, де є руйнування

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах, поки не отримаємо результати технічного звіту. Його вже замовлено і висновки нам обіцяли надати за тиждень. У під'їздах № 7, 8, 9, 10 вже подали світло та воду. Газ буде відсутній доти, доки не буде проєкту відновлення цього будинку. Також у згаданих під'їздах розпочали ремонтувати дах, який весь вигорів під час пожежі, щоб люди мали змогу найближчим часом заселитися. Загалом постраждали у цьому районі 32 будинки, в них вибито майже 700 вікон. Зараз підрядна організація, працівники обслуговуючого підприємства КП "Жилсервіс-5" затягують вікна плівкою, забивають osb, а також знімають заміри, аби замовити нові металопластикові вікна та найближчим часом встановити їх", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

До адміністрації Центрального району на 22 квітня вже звернулось 79 людей. Після оформлення актів про пошкодження чи руйнування житла постраждалі зможуть отримати матеріальну допомогу від міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

19 квітня з ночі російські окупанти почали масовану комбіновану атаку на місто Дніпро та область. Ворог бив крилатими ракетами та балістикою, також були запущені БпЛА типу "Shahed".

Були влучання у житловий будинок, залізничний та автовокзали, СТО, підприємства тощо. Внаслідок атаки на область загинуло вісім людей, в тому числі дві дитини.

20 квітня у Дніпрі було оголошено днем жалоби за загиблими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися