У Дніпрі чоловік побив жінку до смерті

Побив жінку до смерті: слідчі Дніпра повідомили про підозру 41-річному чоловіку

Під час конфлікту зловмисник завдав цивільній дружині тілесні ушкодження. Від отриманих травм вона померла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

23 квітня до поліції надійшло повідомлення про виявлення жінки без ознак життя у будинку в Дніпровському районі. Слідчо-оперативна група відділення поліції № 8 Дніпровського районного управління поліції виїхала на місце злочину та встановила, що до нападу причетний цивільний чоловік 41-річної власниці будинку.

26 квітня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин фігуранту загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі активісти скаржаться на хліб: вже надіслали звернення

Громадська організація "Деколонізація. Україна" надіслала звернення до Інституту національної пам’яті щодо найменування торгівельної марки "Катеринославхліб", з назвою якої випускають хлібні вироби на території Дніпра та області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

""Катеринославхліб". Це ж треба додуматися випускати хліб з імперською назвою міста Дніпра.

Надіслали звернення до Інституту національної пам'яті, аби ті звернулися до них із роз'ясненням щодо необхідності перейменування", – йдеться у повідомленні. Фото – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися