У Дніпрі 2 січня трамваї будуть їздити за зміненим маршрутом

Тимчасові зміни пов'язані з ремонтом трамвайних шляхів

У Дніпрі 2 січня зміниться рух трамваїв. Так, маршрут №18 закінчить роботу раніше, а маршрут №19 курсуватиме зміненим напрямком — від площі Старомостовой до Дніпровського електровозобудівного заводу. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

У мерії розповіли, що остання відправлення трамвая №18 від Дніпровського електровозобудівного заводу у 19:11, від житлового масиву Лівобережний-3 — о 19:37. У свою чергу відправлення трамвая №19 призначено від площі Старомостовой на 18:38, а від житлового масиву Лівобережний-3 — на 19:29.

"Тимчасові зміни пов'язані з ремонтом трамвайних колій по вулиці Кайдацький шлях, на ділянці від Кайдацького мосту до вулиці Курінної в напрямку площі Старомостовой", — відзначили в прес-службі міськради.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі в ніч з 31 грудня по 1 січня на проспекті Дмитра Яворницького буде обмежено рух. Пов'язано це з проведенням святкових заходів в районі центральної міської ялинки. Рух буде обмежено на ділянці від вулиці Воскресенської до вулиці Михайла Грушевського. Відповідне перекриття буде і 6 січня з 18:00 до 22:00.

"У ніч з 31 грудня по 1 січня і з 6 на 7 січня (з 22:00 до 06:00) будуть працювати 125 машин на 48 міських маршрутах загального користування. Також вночі буде працювати і міський електротранспорт. На маршрутах курсуватиме по одній-двох одиницях рухомого складу, а трамвая №1 — чотири одиниці", — розповіли в прес-службі Дніпровського міськради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися