Під Дніпром танкісти провели навчання з водіння бойової техніки в темний час доби

Мета заняття — поширення бойового досвіду, який був отриманий під час виконання завдань в районі проведення АТО

У Дніпропетровській області командири військових частин Оперативного командування "Південь" Збройних сил України провели військові заняття з водіння бойових машин у нічний час і з невідомої місцевості. Про це повідомляється на сайті інформаційного агентства Міністерства оборони України АрміяInform.

Так, основна мета заняття — поширення бойового досвіду, який був отриманий під час виконання завдань в районі проведення АТО і операцій ООС. Власне, самі навчання проходили на 239-му загальновійськовому полігоні.

"Це дуже важливий елемент підготовки командирів механізованих підрозділів і екіпажів бойових машин в загальній системі бойової підготовки на 2020 рік. Адже під час виконання бойових завдань, необхідно бути готовими діяти впевнено і злагоджено в будь-яких умовах. В тому числі, в незнайомій місцевості в темний час доби, а в разі необхідності — і долати водні та інші перешкоди", — йдеться у повідомленні інформаційного агентства.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що з початку 2020 року патрульні поліцейські Дніпропетровській області вже виявили 20 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції області.

В управлінні пояснили, що водії, які сідають за кермо в нетверезому вигляді, потрапляють під статтю 130 Купап (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння").

Фото: АрміяInform



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися