У Дніпропетровській області чоловік влаштував різанину в супермаркеті

Чоловіки з'ясовували, хто з них перший буде оплачувати товар

У Нікополі поліцейські затримали місцевого жителя, який в одному з супермаркетів міста влаштував різанину. Конфлікт між клієнтами розгорівся через те, що вони не змогли поділити чергу.

Як розповіли в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області, чоловіки з'ясовували, хто з них перший буде оплачувати товар. Згодом словесна перепалка переросла у серйозний конфлікт: один з чоловіків дістав ніж і порізав їм руки двом відвідувачам, у інших же він цілився з травматичної зброї. На місце події викликали копів.

"За вказаною адресою виїхали поліцейські сектора реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали зловмисника — ним виявився 34-річний чоловік. Порушник перебував у нетверезому стані", — зазначили в прес-службі Нацполіції області.

Чоловікові вже оголосили підозра у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") КК України. Громадянину загрожує до семи років в'язниці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали учасником злочинної банди. Погрожуючи городянам фізичною розправою і знищенням їх майна, злочинці вимагали у потерпілих гроші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися