У Дніпропетровській області в 53 ПТУ стартували Дні відкритих дверей

Відвідати Дні відкритих дверей можуть учні 9 та 11 класів, їх батьки, робітники, які хочуть підвищити кваліфікацію

В установах професійно-технічної освіти Дніпропетровської області стартували Дні відкритих дверей. Вони пройдуть в 53 ПТУ області. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Так, відвідати Дні відкритих дверей можуть учні 9 та 11 класів, їх батьки, робітники, які хочуть підвищити кваліфікацію, а також ті, хто бажає оволодіти професією.

"По всій Україні у закладах профтехосвіти стартували традиційні зустрічі із вступниками. Такі заходи дозволяють майбутнім абітурієнтам познайомитися з викладачами, дізнатися про терміни навчання і з'ясувати, що необхідно для вступу на обрану спеціальність", — розповіли у департаменті освіти і науки Дніпропетровської обладміністрації.

Зазначимо, що ознайомитися з графіком Днів відкритих дверей бажаючі можуть тут.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що на різних українських курортах в 2019 році оздоровились 741 учасник АТО і ОНС з Дніпропетровської області. Захисники відпочили на морі, на гірських здравницях і профілакторіях.

Так, курс оздоровлення розрахований на 18 днів. Він передбачає цілий комплекс послуг: лікувальну фізкультуру, фізіопроцедури, мінеральні води, грязьові ванни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися