У Дніпрі поліцейські знайшли двох німецьких вівчарок і завдяки чіпам повернули їх додому

Повернути додому псів вдалося завдяки чіпам, підключеним до системи реєстрації зооконтроля

У Дніпрі правоохоронці повернули додому двох німецьких вівчарок, які вночі гуляли по території заправки на Полтавському шосе. Про це повідомили в прес-службі управління патрульної поліції області.

Як з'ясувалося, чотирилапі Розуму і Макс вирішили прогулятися, тому втекли з двору. Про те, що улюбленців немає хати, господиня дізналася близько 3:00 від поліцейських, які знайшли псів. При цьому повернути їх додому вдалося завдяки чіпам, підключеним до системи реєстрації зооконтроля.

"Жінка здивувалася дзвінку від патрульної поліції вночі та інформації про те, що її улюбленці не вдома. Вона відразу приїхала на АЗС і була дуже вдячна поліцейським за реагування і небайдужість. Ймовірно, собаки вийшли з двору, бо власниця виявила хвіртку відкритою", — розповіли в прес-службі патрульної поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі між пасажиром і таксистом зав'язався конфлікт, у результаті якого громадянин напав на водія і завдав йому кілька ударів ножем у шию, груди і живіт. Від отриманих поранень водій загинув на місці.

Подія трапилася в Центрально-Міському районі. В ході слідчих дій копи встановили, що конфлікт між пасажиром і таксистом розв'язався з-за того, що клієнт відмовився оплачувати проїзд. Згодом 48-річний чоловік дістав ніж і кілька разів вдарив ним водія, після чого втік з місця злочину. На жаль, для 76-річного шофера поранення виявилися смертельними.

Фото: facebook.com/dnipropolice



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися