У 2019 році майже 2300 жителів Дніпропетровської області підписали контракт з ЗСУ

Під час служби за контрактом військові отримують зарплату від 10 до 24 тисяч гривень

У 2019 році контракт зі Збройними Силами України підписали 2289 жителів Дніпропетровської області. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації.

"Підписати контракт зі Збройними Силам України можуть як чоловіки, так і жінки у віці від 18 до 45 років. Виняток — люди з судимістю. Претендентам потрібно бути фізично підготовленими, вони повинні показати хороші результати професійно-психологічного тестування. В 2019-му стати в ряди захисників вирішили майже 2300 жителів області", — розповіли в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА.

Під час служби за контрактом військові отримують зарплату від 10 до 24 тисяч гривень. Вони також можуть безкоштовно отримати освіту і пільгове житло. Продовжується контракт від 6 місяців до 5 років. Щоб стати до лав ЗСУ, слід звернутися в центр зайнятості або військкомат.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що на різних українських курортах в 2019 році оздоровились 741 учасник АТО і ОНС з Дніпропетровської області. Захисники відпочили на морі, на гірських здравницях і профілакторіях. Курс оздоровлення розрахований на 18 днів. Він передбачає цілий комплекс послуг: лікувальну фізкультуру, фізіопроцедури, мінеральні води, грязьові ванни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися