У Дніпрі вночі відбулися перевірки: що на контролі

У місті перевіряли роботу найпростіших укриттів у медзакладах. Чи є порушення

У Дніпрі в укриття, які розташовані в міських медзакладах, теж можна потрапити цілодобово.  Відповідне розпорядження підписав міський голова Борис Філатов. До центрів первинної медико-санітарної допомоги з інспекцією завітала чергова по місту Олександра Бодня. Вона відвідала амбулаторії як на лівому, так і на правому березі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"У рамах чергування ми здійснили нічну інспекцію найпростіших укриттів, аби перевірити чи доступні вони цілодобово. Ми відвідали п’ять закладів на лівому та правому березі. В укриттях є пост охорони, Wi-Fi, місця для сидіння. Є можливість зарядити електронні пристрої. Також відповідно до норм є два входи. Забезпечено вільний доступ до укриття всіх охочих. Створено запаси ліків, питної та технічної води. На балансі міських медичних закладів 24 найпростіші укриття. Вони розташовані в амбулаторіях ЦПМСД", — розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров?я населення Дніпровської міськради Олександра Бодня.

В укриттях медзакладів Дніпра є і місця для перебування з тваринами. Створені усі необхідні запаси медикаментів та провізії.

"Наше укриття працює цілодобово. Тут є зручні дивани, запаси води, аптечка. За останній час відвідувачів було небагато, проте укриття відкрито постійно і готово прийняти містян цілодобово", — запевнив охоронець одного з укриттів Олег.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рови, "зуби дракона" та майбутні вогневі точки з’являються на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині продовжують зміцнювати оборону. Одночасно ведеться робота на декількох напрямках. Задіяно десятки одиниць техніки та спеціалістів. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

На місцях майбутніх вогневих точок та бліндажів створюють щебеневі основи. Широко застосовуються залізобетонні конструкції. Зараз їх гідроізолюють, аби вберегти від негативного впливу дощової та стічних вод, випарень тощо. Такі споруди мають служити вправно, тримати оборону міцно і надійно, забезпечуючи захист військових. Все це передбачено проєктами Міноборони. 

Як виглядають лінії оборони в нашій області – читайте за посиланням.

Читайте також: Сьогодні, 1 квітня, до лікарні Дніпра доставили жінку з 7-річною дитиною. Родина отруїлась чадним газом через несправну газову колонку. Інцидент стався в одному з будинків на проспекті Олександра Поля. Що зараз з родиною – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися