Що робиться в Індустріальному районі Дніпра (ФОТО)

У місті комунальники працюють разом з дорожніми службами

Щойно у Дніпрі завершився опалювальний сезон, працівники КП "Теплоенерго" розпочали підготовку до наступного. Крім ремонту котельного обладнання, замінюють пошкоджені люки, проводять реконструкції теплових камер. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Поміж іншого до КП "Теплоенерго" звернулись дорожні бригади міста з проханням провести заниження теплової камери на розі просп. П. Калнишевського - вул. Б. Хмельницького, 25 для подальшого облаштування там тротуару.

При обстеженні об’єкта вирішили замінити 30 метрів трубопроводу опалення і провести заглиблення нової траси.

"Торік разом з дорожниками також відпрацьовували комплексно по деяких локаціях, де була технічна можливість та нагальна необхідність. Наприклад, на просп. Героїв, 3 перед облаштуванням паркувальних кишень ми обстежували наші мережі, проводили реконструкцію і потім працювали дорожники. Такий підхід правильний, адже взимку у разі аварії  нам би не довелось порушувати нове асфальтне покриття. На вул. Б. Хмельницького, 25 ситуація інша – була занадто висока камера, де прокладено магістраль. Не завжди є технічна можливість провести заниження, але тут ми спільно дійшли згоди і знайшли оптимальний варіант разом з дорожньою службою", — розповів заступник директора з виробництва КП "Теплоенерго" Володимир Білан.

У подальшому це дасть змогу дорожнім службам облаштувати тротуар з дотриманням умов безбар’єрності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі ворог атакував Дніпро та область "шахедами"

Сьогодні вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили 9 безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Чи є постраждалі, та що горіло через ворожі обстріли в Дніпрі – читайте за посиланням.

Читайте також: У громаді на Дніпропетровщині відбулося перейменування: активісти не задоволені



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися