Триколірні тролейбуси і червоні трамваї: у Дніпрі електротранспорт стилізують під єдиний дизайн

У салоні тепер городяни побачать інформаційні позначення трьох кольорів: жовтого, синього і червоного

Відтепер дніпровські тролейбуси будуть виглядати ідентично один одному, адже їх почали стилізувати під єдиний дизайн. Тепер усередині тролейбуси будуть прикрашені різнобарвною навігацією, а зовні — міською символікою.

Як розповіли в прес-службі Дніпровської міськради, в салоні тепер городяни побачать інформаційні позначення трьох кольорів: жовтого, синього і червоного. Кольори допоможуть городянам оплачувати проїзд, проінформують про безпеку, а також про евакуаційні ситуації.

и не створювали новий дизайн, а лише оформили машини у співпраці з громадським об’єднанням "Дніпро дизайн". Інформаційні стікери зробили у трьох кольорах. Жовтим кольором позначено все те, що стосується оплати проїзду, багажу тощо. Синім  інформаційні вказівники, наприклад, тримання за поручні, місця для пасажирів із дітьми, для колясок чи інвалідних візків, розміщення USB-розеток. Червоним кольором  про випадки аварійних ситуацій. Загалом ці кольори обрані тому, що між ними найбільша кольорова різниця. Окрім того, усередині тролейбуса розміщена схема руху електротранспорту у місті", — повідомили в прес-службі мерії.

Там також підкреслили, що вже шість тролейбусів мають єдиний дизайн. При цьому і трамваї невдовзі отримають нове оформлення — зовні вони будуть пофарбовані в червоний колір.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпро до кінця року приїде 27 автобусів великої місткості — вони замінять міські маршрутки. Всього в цьому році в наше місто завезли 75 автобусів, однак до травня 2020-го їх кількість збільшиться до 200.

Фото: прес-служба мерії Дніпра



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися