На дорогах Дніпропетровщини почалися масштабні перевірки

З початку квітня Патрульна поліція Дніпропетровщини працюватиме на дорогах

Інспекторами відділу безпеки дорожнього руху здійснюється огляд стану покриття проїзної частини, тротуарів, забезпечення видимості, технічних засобів організації дорожнього руху та систем поверхневого водовідведення, обстеження аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, кільцевих транспортних розв’язок, острівців безпеки та шиканів, ліній зовнішнього освітлення тощо. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровщини.

Перевіряються автомобільні дороги загального користування, вулиці населених пунктів та залізничні переїзди тощо

Усі виявлені недоліки інспектори відділу безпеки дорожнього руху внесуть в акти і передадуть в обслуговуючі організації для виправлення. У разі не виконання приписів, посадових осіб, відповідальних за експлуатаційне утримання вулично-шляхової мережі, притягнуть до відповідальності.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Дніпропетровщині видають міжнародну допомогу: хто отримує

Майже 100 нових планшетів передали для дітей Дніпропетровщини. Ґаджети передали міжнародні донори через Фундацію першої леді Олени Зеленської. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Хто отримає – читайте за посиланням.

Читайте також: Дитина зламала пальці на гойдалці на Дніпропетровщині: діставали рятувальники

Учора о 15:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що пальці дитини застрягли в гойдалці. Подія сталася в парку на проспекті Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися