На дорогах у Дніпрі відбуваються ремонти: де кипить робота

У Дніпрі продовжують ремонт аварійних трамвайних переїздів

У Дніпрі тривають ремонти аварійних трамвайних переїздів. На вихідних кипіла робота на розі просп. Лесі Українки та вул. Андрія Фабра.

"Із самого ранку працюємо. Уже приступили до укладання шпал. Сьогодні задіяли 10 працівників КП та 5 одиниць техніки", — зауважив Родіон Овезов, майстер дільниці капітального ремонту служби колії КП "Дніпровський електротранспорт" Дніпровської міської ради.

Ця ділянка вже давно потребувала ремонту через зношеність від постійного потоку транзитного автотранспорту.

"Ремонту тут не було десятки років. Замінять шпали, баласт, рейки. Замість бруківки використають залізобетонні плити за шпальною технологією. Загальна довжина колії, яку відремонтують, разом з підхідними ділянками — 74 метри. Працюватимуть 20-21 та 27-29 квітня з 7:30 до 19:00. Цими вихідними зробимо переїзд і одну сторону, іншими — другу сторону. Уже з початку року відремонтували чотири переїзди по проспекту Богдана Хмельницького", — прокоментував Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП "Дніпровський електротранспорт" Дніпровської міської ради.

До того ж у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради зазначили, що на час ремонту діятимуть зміни у русі громадського транспорту:  

- трамваї № 5 — від ж/м Західний до вул. Миколи Руденка;

- трамваї № 12 — від заводу Металовиробів до вул. Ігоря Сікорського;

- тролейбуси № 1, "А" та автобуси № 113 — через перехрестя вул. Святослава Хороброго та вул. Воскресенської (у напрямку центральної частини міста);

- тролейбуси № 5 — через перехрестя просп. Лесі Українки - просп. Олександра Поля (у напрямку автовокзалу).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Водоканал Дніпра продовжує "відрізати" боржників від послуг: що зробити, щоб цього не сталося

Майже 800 млн грн завинили споживачі послуг КП "Дніпроводоканал". Інформування про своєчасну сплату рахунків результату не дало. Довелося відключати абонентів-боржників. Про це повідомили в комунальному підприємстві, передає портал "Коментарі".

"У березні та квітні були проведені відключення за 105 адресами мешканців приватного сектору, сума боргу яких сягала понад 5 000 грн. Загальний борг мешканців приватного сектору перед КП "Дніпроводоканал" становить майже 60 млн грн (59 800 108,96 грн). Відключення дали результат та заборгованість зменшилась. Боржники, з якими провели роботу з відключення, сплатили 368 369,11 грн", — коментує Ольга Дробчак, начальниця департаменту з маркетингу та збуту КП "Дніпроводоканал".

Цього тижня у планах підприємства відключення абонентів у квартирах, де сума боргу перевищує 10 000 грн. Що зробити, щоб не відрізали воду – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися