Небезпека на дорозі: в Дніпропетровській області очікується сильний туман

На вулиці сьогодні збережеться похмура погода без певних опадів

У Дніпрі та області сьогодні, 18 грудня, очікується сильний туман. Так, видимість на дорозі становитиме 200400 метрів, в результаті чого автомобілістів і пішоходів попереджають про необхідність бути більш пильними на дорозі.

За інформацією Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології, на вулиці сьогодні збережеться похмура погода без певних опадів. На території всієї області буде туман. Вітер південно-західний, зі швидкістю 510 метрів в секунду. Температура повітря вночі по області буде 05 градусів тепла, по місту вдень 79 тепла.

Зазначимо, що похмура погода збережеться і 19 грудня, проте вже без туману.

"Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 712 метрів в секунду. Температура повітря вночі 05 градусів тепла, вдень 49 тепла", — повідомили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі 11 грудня через сильний туман у Міжнародному аеропорту "Дніпропетровськ" скасували всі прибуваючи і відбуваючи рейси. Скасування сталася через сильний туман, який накрив всю Дніпропетровську область. Погана видимість створює аварійну ситуацію не тільки на дорогах, але і в повітрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися