Дрони та військові у Дніпрі: що відбувається

Військові отримали партію допомоги від громади Дніпра

Дніпро продовжує лідирувати з підтримки Сил оборони. Місто постійно доправляє на фронт великі партії допомоги. Цього разу захисникам передали 400 одиниць техніки, обладнання тощо на загальну суму – майже 7 млн грн. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Йдеться про 80 FPV-дронів, 138 ноутбуків, 30 планшетів, 87 багатофункціональних пристроїв (ксероксів), 16 портативних зарядних станцій. А ще ручні тепловізійні монокуляри, персональні комп'ютери, кабельну продукцію, захисні бокси для радіостанцій. Ці засоби допоможуть нашим героям виконувати завдання, зокрема й бойові. Наближаємо нашу перемогу разом!" — сказав заступник міського голови із цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.

"Сьогодні отримали багатофункціональні пристрої. У війську також існує документообіг. Тому така оргтехніка дуже нам потрібна у роботі. Раніше від громади Дніпра отримали FPV-дрони. Вони файно працюють і приносять "подаруночки" супротивнику. Дякуємо за таку поміч і підтримку", – підкреслив військовий з позивним "Луциус".

Підрозділ військового із позивним "Шева" отримав FPV-дрони.

"Там, де піхота не може дістатися, це роблять ці чудові "пташки". Нашому підрозділу вони вкрай потрібні, тому безмежна вдячність за надане", — додав військовий.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Масові відключення світла у Дніпрі та області: графіки

У Дніпрі та області енергетики виконуватимуть планові роботи на електромережах, тому у будинках Дніпра та населених пунктів області можливі відключення світла вдень, на вісім або дев’ять годин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на графіки, опубліковані ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія". Де не буде світла з 25 по 28 березня – читайте за посиланням.

Читайте також: До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливізміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися