У Дніпровському районі збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар

Через ракетний удар по Дніпровському району вже 13 постраждалих

Учора, 14 квітня, близько 18:00 в області було чутно вибухи. У Дніпровському районі силами ППО було знищено ворожу ракету.

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки та автомобілі. Задимлення спостерігалося у Любимівській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Трьом людям медичну допомогу надали на місці. Ще троє, серед яких і 15-річний підліток, лікуватимуться вдома. У дитини осколкові поранення і контузія.

Двоє чоловіків 62 та 39 років і 35-річна жінка залишаються у медзакладі.

Вже сьогодні зранку голова ОВА повідомив, що у Дніпрі до лікарів звернулася ще одна жінка, поранена через падіння уламків ракети напередодні. Таким чином, загалом постраждалих в області – 13. Серед них одна дитина.

В обласному центрі понівечені 33 приватні будинки. Побито 10 авто та навантажувач.

"В районі, де впали уламки ворожої ракети, працюють всі служби. А ще психологи ДСНС і Нацполіції. Поруч благодійники. Вони також готові надати будівельні матеріали, аби тимчасово закрити понівечені дахи та вікна", – повідомив очільник області.

Мер Дніпра Борис Філатов також нагадав, що за відшкодуванням всі постраждалі від падіння уламків можуть звертатися до районної адміністрації.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі вночі пролунав вибух: деталі

Окупанти не припиняють запускати ракети по Дніпру та Дніпровському району. Так, сьогодні вночі мешканці міста знову чули вибух. Про це повідомляють журналісти порталу "Коментарі".

За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вибух пролунав і в Дніпровському районі. Де влучив ворог – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі власники споруд, які встановлені незаконно, мають демонтувати їх власними силами. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. У переліку — 247 незаконно встановлених споруд, інформує портал "Коментарі".

Так, у рішенні йдеться, що власники самовільно встановлених на території міста гаражів, споруд (зокрема пересувних), огорож, які порушують Правила благоустрою території м. Дніпра, повинні демонтувати їх власними силами та привести земельні ділянки на місцях демонтованих об’єктів до попереднього стану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися