Мережею поширюється фейк про обстріл Дніпра

У соцмережах та месенджерах поширюють фейкову інформацію

У Дніпрі після обстрілу поширюється інформація через месенджери та соцмережі про нібито влучання в промислове підприємство і ризик отруєння хімією. Ця інформація не має жодного підтвердження в офіційних джерелах.

Повідомлення з панічними висловлюваннями і немає жодних аргументів або доказів.

picture

Нагадаємо, що сьогодні з 10:22 у Дніпрі лунають вибухи. Наразі станом на 12:33 був відбій повітряної тривоги. Начальник ДніпроОВА Сергій Лисак повідомив о 12:20, що ворог атакував Дніпровський район.

Попередньо, через ракетний удар постраждали двоє чоловіків – 30 і 35 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Є декілька займань.

Жодних закликів евакуюватися, закривати вікна чи тощо озвучено з офіційних джерел влади не було.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Дніпропетровщині виплатили грошову допомогу: хто отримав

На Дніпропетровщині виплатили всі види держдопомог за квітень. Продовжується робота з влаштування сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у родини. Про новини в соцсфері розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна, інформує портал "Коментарі".

"Отримали майже 412 млн грн державних коштів. Вони – на виплату різних видів допомог у квітні. Зокрема, при народженні дитини, мешканцям з інвалідністю, багатодітним родинам, малозабезпеченим. Загалом їх перерахували понад 141 тисячі людей", – розповіла Надія Задорожна. Хто ще отримав допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися