Окупанти атакували Дніпро та область: деталі (ФОТО)

У Дніпрі та області з п’ятої ранку лунали потужні вибухи

Від самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано різними видами озброєння та застосовував комбіновані типи ракет.

За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням. Будуть введені графіки відключень.

"Інформацію уточнюємо. Деталі – після відбою.

Загроза зберігається. Доки триває повітряна тривога – будьте у безпечних місцях.

Вчора ввечері ворог ще раз обстріляв Нікополь з важкої артилерії. Ніхто не постраждав", – написав очільник області.

Також за інформацією мера Кривого Рогу Олександра Вілкула, місто було під комбінованим ударом ракетами та "шахедами". Є влучання в об'єкти критичної інфраструктури.

"У місті запроваджено графіки аварійних відключень. Лікарні та інші об'єкти інфраструктури, де це можливо, переведені на генератори. Найголовніше – без втрат та постраждалих.

Для усунення наслідків ударів задіяні всі служби, але зараз сказати, скільки на це потрібно часу дуже складно. Робиться все можливе. Тому, по-можливості, тримайте запас води, заряджені гаджети та павербанки", – написав він.

Усі 213 Пунктів незламності у місті працюють – кожен може скористатися в будь-який час.

За його словами, усі служби міста, лікарні, соціальні установи - працюють. Транспорт – у частині Металургійного району не працювали трамваї, але зараз рух відновлено. Тролейбуси, швидкісний та автобуси працюють.

Читайте также