Боулінг у Дніпрі: де покатати кулі

Топ місць у Дніпрі, де можна пограти в боулінг

У Дніпрі не так багато місць, де можна пограти в боулінг, проте вони все ж є, і досить непогані. Кореспонденти порталу "Коментарі" підібрали декілька місць для гри в боулінг у місті Дніпро.

Ціни на цей вид дозвілля різняться, тож можна обрати доступні саме вам. Також деякі клуби знаходяться при ресторанах, що теж є плюсом для великих компаній чи романтичного відпочинку.

Боулінг клуб "Панорама" — це місце відпочинку, розваг і спорту одночасно!

Коли хочеться цікаво і весело провести час, варто відвідати боулінг клуб "Панорама" в Дніпрі!

Крім задоволення вибити страйк в боулінгу, можна постріляти в арбалетної-лучно тире, пограти в більярд, подивитися пряму трансляцію з футболу, відвідати ресторан або випити один з коктейлів в барі.

А поки дорослі будуть зайняті, найменші члени родини зможуть розважитися в кімнаті дитячих ігор. Адреса: м. Дніпро, вул. Столярова, 1.


Ресторан "Мелроуз" - це американська, італійська, мексиканська та японська кухня.

А також тут можна классно провести час з родиною та друзями, зігравши в боулінг та більярд.

Адреса: проспект Богдана Хмельницкого, 31Д. Актуальні ціни на боулінг на фото.


Боулінг-клуб в СК "ОРАНЖ" пропонує: чотири доріжки BRUNSWICK. Прокат взуття для гри в боулінг. Широкоформатні інформаційні дисплеї. Комфортна зона відпочинку.

Адреса: вул. Юлії Залюбовської (кол. Путилівська), 16. Актуальні ціни на фото.


Боулінг в центрі відпочинку "Султан" пропонує до вашої уваги дев’ять доріжок у Дніпрі. Тут Ви легко зможете весело провести час з сім'єю або друзями за грою і не помітити як він пролетить повз.

Адреса: вулиця Щепкіна, 15. Актуальні ціни на боулінг – на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Водоканал Дніпра продовжує "відрізати" боржників від послуг: що зробити, щоб цього не сталося

Майже 800 млн грн завинили споживачі послуг КП "Дніпроводоканал". Інформування про своєчасну сплату рахунків результату не дало. Довелося відключати абонентів-боржників. Про це повідомили в комунальному підприємстві, передає портал "Коментарі".

"У березні та квітні були проведені відключення за 105 адресами мешканців приватного сектору, сума боргу яких сягала понад 5 000 грн. Загальний борг мешканців приватного сектору перед КП "Дніпроводоканал" становить майже 60 млн грн (59 800 108,96 грн). Відключення дали результат та заборгованість зменшилась. Боржники, з якими провели роботу з відключення, сплатили 368 369,11 грн", — коментує Ольга Дробчак, начальниця департаменту з маркетингу та збуту КП "Дніпроводоканал".

Цього тижня у планах підприємства відключення абонентів у квартирах, де сума боргу перевищує 10 000 грн. Що зробити, щоб не відрізали воду – читайте за посиланням.


Читайте также