У Дніпрі на з'їзді з мосту зіткнулися легковик і мікроавтобус: є постраждалі

Аварія сталася, коли мікроавтобус Mercedes Sprinter намагався перелаштуватися в іншу смугу

В Дніпрі сьогодні, 11 грудня, сталася дорожньо-транспортна пригода: на з'їзді з Нового мосту зіткнулися легковик і мікроавтобус. В результаті аварії постраждала одна людина. Про це виданню "Дніпро.Коментарі" розповіли в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 9:00 в районі віадука на лівому березі. За попередньою інформацією, аварія сталася, коли мікроавтобус Mercedes Sprinter намагався перелаштуватися в іншу смугу. У цей момент в нього врізався легковик Toyota. В результаті ДТП постраждав водій "японця" — його госпіталізували в міську лікарню.

"Водія автомобіля Toyota екіпаж швидкої допомоги госпіталізував в міську клінічну лікарню №6. Попередньо, у нього закрита черепно-мозкова травма, забій голови та струс мозку. На місці працюють слідчий по ДТП", — розповіли нам в прес-службі патрульної поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися відразу чотири автомобілі. За словами патрульних, які поспілкувалися з учасниками аварії, спочатку легковик Volvo в'їхала в Ford, який стояв на світлофорі. Удар призвів до ланцюгової реакції.

Фото: Інформатор

Джерело: Дніпро.Коментарі

Читайте также