У Дніпропетровській області горів житловий будинок: є постраждалі

В результаті пожежі постраждав чоловік — його госпіталізували в лікарню з опіками

У Дніпропетровській області ввечері 15 грудня розгорілася пожежа в житловому будинку. В результаті чого постраждала одна людина — її госпіталізували в лікарню з опіками. Про це розповіли у прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, подія трапилася в селищі Спаське Новомосковського району. Прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що горить одноповерховий житловий будинок.

"Вогнем пошкоджено домашнє майно та знищено дах, а також перекриття житлового будинку на загальній площі 40 квадратних метрів. На пожежі постраждав господар помешкання, громадянин 1952 року народження. Його з попереднім діагнозом "термічний опік I ступеня правої гомілки" госпіталізовано в Центральну районну лікарню міста", — повідомили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Причини займання встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області розгорілася пожежа: горів Храм Української православної церкви Московського патріархату. Вогонь спалахнув близько 8:30 у Новомосковському районі. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить дах двоповерхової будівлі.

Всього в 2019 році виникло більше восьми тисяч пожеж. У тому числі 933 загоряння сталося через необережне поводження з побутовими електроприладами. Внаслідок чого загинуло 34 людини.

Фото: прес-служба ДСНС області

Читайте также