Оригінальний жанр і еквілібристика: в Дніпро з'їхалися діти з різних областей України

У Дніпро з'їхалися професіонали з 14 областей України, а також Литви, Молдови, Білорусі та Німеччини

У Дніпрі стартував Міжнародний конкурс дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва "Яскрава арена Дніпра-2019". Протягом двох днів дітвора буде показувати свої вміння в традиційних циркових видах мистецтва, повідомляють у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, щоб взяти участь у конкурсі, в Дніпро з'їхалися професіонали з 14 областей України, а також Литви, Молдови, Білорусі та Німеччини. Учасникам належить продемонструвати свої вміння у повітряній і партерній гімнастиці, жонглюванні, еквілібристиці, акробатиці та в оригінальному жанрі.

"Для нас важливо довести, що варто займатися таким видом мистецтва. Дуже багато дітей, які потрапляють як глядачі, потім стають членами циркових студій міста. Таких студій стає більше і вони допомагають дітям відірватися від гаджетів", — підкреслила директор фестивалю Ольга Обласова.

Зазначимо, що на конкурс у цьому році зареєструвалося 500 учасників. Визначати кращих буде журі. Переможці отримають цінні призи, а також можливість показати свій талант на українських і зарубіжних фестивалях.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі городянам до новорічних свят зробили приємний сюрприз: з 19 по 25 грудня у різних районах міста пройдуть безкоштовні святкові вистави для дітей.

Читайте также