Майбутнє через стріт-арт: у Дніпрі відбудеться всеукраїнський форум архітекторів

Головне завдання заходу — показати, яким місто стане в майбутньому

У Дніпрі архітекторів запрошують на всеукраїнський форум "Міста України — 2019". На захід з'їдуться кращі архітектори з Києва, Харкова, Одеси, Вінниці, Тернополя та Львова. Про це розповіла організатор форуму Яна Куницька.

Так, головне завдання заходу — показати, яким місто стане в майбутньому. А демонструвати це архітектори будуть за допомогою вуличних арт-проектів. Учасників чекає воркшоп, в рамках якого їм належить розробити проект покращення міського простору, а саме — трьох вокзалів: залізничного, авто і річкового.

"Форум матиме три напрямки: професійний воркшоп, цикл лекцій від провідних архітекторів і виставка проектів 950 на 600. Кожен вечір будуть запрошуватися студенти, архітектори і просто городяни, щоб обговорити результати воркшопу і послухати лекції. Наша мета сформувати єдину думку щодо створення сучасного та комфортного міського простору", — наголосила організатор Яна Куницька.

Зазначимо, що побувати на форумі, який пройде з 16 по 21 грудня, городяни зможуть абсолютно безкоштовно.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області підприємці зможуть співпрацювати з владою. Для цього в обладміністрації формують Інвестиційну раду, яка налагодить діалог між місцевими чиновниками та великими підприємствами.

Читайте также