22-річний юнак ледь не стік кров’ю на Дніпропетровщині: що сталося

Міг стекти кров’ю: на Дніпропетровщині поліцейський вчасно зупинив масивну кровотечу у 22-річного юнака

Правоохоронець прибув за викликом про хуліганські дії, де один з учасників інциденту отримав різану рану руки. За допомогою турнікету він швидко перев’язав руку та передав чоловіка медикам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

20 березня близько 23-ї години вечора до начальника сектору взаємодії з громадами Новомосковського районного відділу поліції звернулися місцеві мешканці з повідомленням про хуліганські дії поблизу будинку. Поліцейський прибув на місце та встановив, що в помешканні розбито віконне скло, а поряд перебуває місцевий мешканець з критичною кровотечею та потребує негайної медичної допомоги. Правоохоронець швидко оцінив стан потерпілого та наклав турнікет. Після прибуття швидкої допомоги, він разом із фельдшерами супроводив постраждалого до медичного закладу.

"Перевіривши всі обставини інциденту, за фактом хуліганських дій буде прийнято законне рішення. Найголовніше зараз, що вдалося врятувати людині життя", – зазначили у поліції.


Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Через удар по ГЕС стався витік нафтопродуктів у Дніпро

Внаслідок влучання в Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів, витік нафтопродуктів у водний об'єкт р. Дніпро, фахівцями Інспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної екологічної інспекції Південного округу.

Читайте також: Окупанти атакували Дніпро та область: деталі (ФОТО)

Від самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано різними видами озброєння та застосовував комбіновані типи ракет. За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися