Через удар по ГЕС стався витік нафтопродуктів у Дніпро

Екологи відібрали проби води з Дніпра

Внаслідок влучання в Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів, витік нафтопродуктів у водний об'єкт р. Дніпро, фахівцями Інспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної екологічної інспекції Південного округу.

Спеціалістами Державної екологічної інспекції Південного округу оперативно оглянуто постраждалі території з метою визначення нанесених збитків довкіллю.

Інспекторами відібрані проби ґрунту для проведення лабораторних досліджень та відповідних розрахунків.

Всі отримані матеріали будуть передані до Оперативного штабу при ДЕІ України та правоохоронцях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Окупанти атакували Дніпро та область: деталі (ФОТО)

Від самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано різними видами озброєння та застосовував комбіновані типи ракет. За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням.

Крім того, Сьогодні рано вранці російські ракети знову вкотре атакували численні об‘єкти по Україні, в тому числі і енергетики. На жаль, влучання є і по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі.

Читайте також: Пошкоджені внаслідок обстрілу будинки у Дніпрі відремонтують – міськрада

У Дніпрі внаслідок ранкового ворожого обстрілу 22 березня постраждали 10 багатоповерхових та 5 будинків приватного сектору у Новокодацькому районі та один дім — у Соборному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися