У Дніпрі виявили стихійне сміттєзвалище об’ємом близько ста кубометрів

На лівому березі комунальники прибрали масштабне звалище сміття

У Дніпрі ліквідували чергове стихійне сміттєзвалище по вул. Трансформаторній, що у Амур-Нижньодніпровському районі. Його обєм приблизно 100 кубічних метрів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Ліквідацію стихійних сміттєзвалищ у Дніпрі відновили з квітня, як тільки дозволила погода.  Роботи виконує ТОВ "Екологія-Д". Станом на 30 квітня вдалося ліквідувати вже 5 стихійних сміттєзвалищ.

"До нас звертаються мешканці щодо стихійних сміттєзвалищ. Далі районні ради інспектують території, подають заявку, її розглядають на комісії. Потім вже починається робота з вивезення.  До прибирання цього сміттєзвалища залучено фронтальний навантажувач та 2 самоскиди. Роботи проводитимуть протягом дня. Також закликаємо місцевих мешканців заключати договори з офіційним перевізником та слідкувати за санітарним станом прилеглих територій",- наголосив заступник директора департаменту - начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Ярослав Крисько. Він 30 квітня чергує по місту.

Щодо ліквідації сміттєзвалищ можна звертатися на Єдину гарячу лінію міської ради: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі містянам нагадали про заборону напередодні Великодня

Проспект Богдана Хмельницького у Дніпрі. "Стихійка" зі штучними квітами. Щорічно, напередодні Великодніх свят, міські служби нагадують: у Дніпрі діє заборона на продаж пластикової атрибутики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Що буде тим, хто продає такі квіти і чому ввели заборону – читайте за посиланням.

Читайте також: Рейди у лісах проводять на Дніпропетровщині: що на контролі

28 квітня рятувальники Павлоградського районного управління Головного управління ДСНС України в області вийшли на інформаційне відпрацювання серед населення. Спілкувалися з відпочиваючими поблизу лісових масивів та наголошували на забороні розведення багать в лісі та випалювання сухостою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Разом з тим, вогнеборці попередили яка відповідальність чекає на паліїв сухої рослинності. Кожному співрозмовнику надзвичайники вручили інформаційні листівки та буклети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися