BMW потрапило у ДТП на Дніпропетровщині: водія затиснуло у машині

Нікопольський район: рятувальники деблокували водія з понівеченого авто

Вранці о 04:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Р-73 поблизу села Чумаки Нікопольського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю до місця події рятувальники встановили, що водій легкового автомобіля "BMW 530D" не впорався з керуванням та злетів у кювет. Внаслідок ДТП транспортний засіб перекинувся та затисло водія в понівеченому авто.

Надзвичайники за допомогою шанцевого інструменту деблокували чоловіка, 1997 року народження, з салону пошкодженого легковика. Постраждалого передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації у лікарню.

До надання допомоги залучено 8 рятувальників та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками Національної поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі боржникам відключать воду: адреси

Через велику заборгованість споживачів Новокодацького та Самарського районів перед КП "Дніпроводоканал", в період з 25 по 29 березня 2024 року, буде проведено відключення послуги водопостачання абонентам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

У водоканалі повідомили, що заборгованість склала вже майже два мільйони гривень. Деякі споживачі назбирали борги понад 120 тисяч гривень. Мінімальна заборгованість у списку складає трохи більше п’яти тисяч гривень. Список адрес, за якими абоненти залишаться без водопостачання, за умови несплати боргів, можна подивитися за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися