У Дніпрі боржникам відключать воду: адреси

У двох районах міста відключатимуть водопостачання абонентам-боржникам

Через велику заборгованість споживачів Новокодацького та Самарського районів перед КП "Дніпроводоканал", в період з 25 по 29 березня 2024 року, буде проведено відключення послуги водопостачання абонентам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

У водоканалі повідомили, що заборгованість склала вже майже два мільйони гривень. Деякі споживачі назбирали борги понад 120 тисяч гривень. Мінімальна заборгованість у списку складає трохи більше п’яти тисяч гривень.

Список адрес, за якими абоненти залишаться без водопостачання, за умови несплати боргів, можна подивитися за посиланням.

"Шановні споживачі, дякуємо всім, хто вже погасив борги, та всім, хто знаходить в цей непростий час можливість сплачувати рахунки за спожиті послуги. Адже саме від вашої своєчасної оплати залежить безперебійне та якісне забезпечення нашим підприємством мешканців міста послугами з централізованого водопостачання та водовідведення.

Нагадуємо! Задля уникнення відключень, абонентам, в яких є наявна заборгованість, необхідно терміново її оплатити або укласти договір реструктуризації боргу, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ "ЄРЦ КП" за зручною адресою в розділі Контакти", – зазначили у водоканалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: У Дніпропетровській області з’явилися "зуби дракона"

Роботи з будівництва фортифікаційних споруд на Дніпропетровщині масштабні. Задіяно чимало фахівців і техніки. Долучені й підприємства, як нашого регіону, так і Запорізького. Про це повідомив начальник ДніпрОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Таких бетонних пірамід встановили вже майже сім тисяч. І процес триває. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У річці Дніпро перевірили воду після обстрілу ГЕС: що виявили

Нагадаємо, внаслідок масованої ракетної атаки рф 22 березня відбулося пошкодження ДніпроГЕС. За попередніми даними Держекоінспекції, було зафіксовано засмічення ґрунтів та пляму нафтопродуктів орієнтовною масою 0,5 тонни, яка рухається нижче за течією Дніпра.

Подробиці досліджень води та ґрунтівза посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися