У Дніпропетровській області з’явилися «зуби дракона»

Фортифікаційне будівництво на Дніпропетровщині триває

Роботи з будівництва фортифікаційних споруд на Дніпропетровщині масштабні. Задіяно чимало фахівців і техніки. Долучені й підприємства, як нашого регіону, так і Запорізького. Про це повідомив начальник ДніпрОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

"Працюють на повну потужність. Виготовляють необхідні для фортифікаційних споруд залізобетонні конструкції. Створюють ті ж "зуби дракона", з яких викладаються на місцевості пастки для бронетехніки.

Таких бетонних пірамід встановили вже майже 7 тис. І процес триває.

Діємо злагоджено і спільно з оборонцями. Все згідно термінів, визначених Президентом Володимиром Зеленським", – зазначив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У річці Дніпро перевірили воду після обстрілу ГЕС: що виявили

Нагадаємо, внаслідок масованої ракетної атаки рф 22 березня відбулося пошкодження ДніпроГЕС. За попередніми даними Держекоінспекції, було зафіксовано засмічення ґрунтів та пляму нафтопродуктів орієнтовною масою 0,5 тонни, яка рухається нижче за течією Дніпра.

Подробиці досліджень води та ґрунтів за посиланням.

Читайте також: Півтора десятки дронів та обстріли артилерією: що робиться у Дніпрі і області станом на ранок

Пізно ввечері окупанти вдарили по Нікополю з РСЗВ "Град". Потім взялися за Марганецьку та Мирівську громади. По ним вгатили з важкої артилерії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Загалом по містам та селам району агресор випустив майже півтора десятки снарядів.

Раніше очільник області зазначав, що протягом дня ворог атакував Нікопольщину 18 разів. Тричі – артилерією та півтора десятками ударних дронів різного типу.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися