Трагедія на Дніпропетровщині: що сталося в одній з родин

Мешканець Дніпропетровщини тепер сяде за ґрати

Під час сварки чоловік взяв до рук кухонний ніж та вдарив ним племінника. Від отриманого поранення постраждалий помер. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

22 березня близько 20-ї години на лінію "102" від медичного працівника швидкої надійшло повідомлення про ножове поранення, яке сталося в одному з будинків у м. Марганець. Як встановили поліцейські відділення поліції №1 Нікопольського районного управління поліції, фігурант приїхав до свого племінника додому. Між ними сталася суперечка, яка закінчилася вбивством 30-річного чоловіка.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину - ніж.

Наразі слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нападнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Місто Дніпро отримало партію автобусів з Італії

Результатом другого відрядження міського голови Дніпра Бориса Філатова до Мілана стали майже 40 автобусів. Про це мер міста повідомив у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Мешканці Дніпропетровщини продовжують випалювати область

За минулу добу на території Дніпропетровщини сталося 33 пожежі в екосистемах, загальна площа яких сягала понад 37 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Займання на відкритих територіях стаються через необережне поводження з вогнем саме людей, зазначають рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися