Місто Дніпро отримало партію автобусів з Італії

Дніпровська громада отримала транспорт

Результатом другого відрядження міського голови Дніпра Бориса Філатова до Мілана стали майже 40 автобусів. Про це мер міста повідомив у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

"Наші італійські друзі надають (автобуси – ред.) не просто Дніпру, а фактично всій Україні. Бо ми забезпечимо ними ті громади, які зараз потребують цього найбільше.

Мілан дає потужний імпульс для міжмуніципального партнерства обох країн.

Сигнал підтримки і готовності продовжувати спільну роботу.

Бо Дніпро, який у війні з росією є медичним, логістичним, гуманітарним та військовим центром, стає також і хабом міжнародної допомоги", – зазначив Філатов.

Він повідомив, що перша партія автобусів надійде до міста найближчим часом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі боржникам відключать воду: адреси

Через велику заборгованість споживачів Новокодацького та Самарського районів перед КП "Дніпроводоканал", в період з 25 по 29 березня 2024 року, буде проведено відключення послуги водопостачання абонентам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

У водоканалі повідомили, що заборгованість склала вже майже два мільйони гривень. Деякі споживачі назбирали борги понад 120 тисяч гривень. Мінімальна заборгованість у списку складає трохи більше п’яти тисяч гривень. Список адрес, за якими абоненти залишаться без водопостачання, за умови несплати боргів, можна подивитися за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися