У Дніпрі торгують нелегальними сигаретами (ФОТО)

Вартість вилученої нелегальної продукції становить понад 250 тисяч гривень

З 22 по 26 березня поліцейські задокументували факти порушень торгівлі у різних районах міста. Серед них: підпільна торгівля підакцизними товарами, а також роздрібна торгівля без відповідної ліцензії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

З нелегального обігу дільничні офіцери поліції вилучили майже 1,5 тисячі пачок тютюнових виробів, понад 230 електронних цигарок та тютюн для куріння кальяну.

На порушників правоохоронці склади адміністративні протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські продовжують заходи з протидії кримінальним та адміністративним правопорушенням у сфері обігу підакцизних товарів.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дніпряни можуть власноруч випустити кажанів у природу: подробиці

Урочистий випуск врятованих кажанів – це щорічний захід, який Український центр реабілітації рукокрилих проводить вже 12 рік поспіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію центру.

"Цієї зими ми допомогли рекордній кількість рукокрилих – це понад 6 тисяч тварин. У Фельдман Екопарк ми випустимо 3 тисячі кажанів – це тварини, які були врятовані саме у Харкові. Решту рукокрилих ми повернемо до міст з яких привезли та випустимо їх там", – зазначають у Центрі.

У Зеленому Гаї (Дніпропетровська область), Запоріжжі, Кривому Розі випуск врятованих кажанів до їхнього природного середовища відбудеться 30 березня.

Читайте також: Опалення у Дніпрі відключать за два дні: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися